ANTALYA / KEPEZ - Kepez Özel Eğitim Meslek Lisesi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız

Haz

Onur konuğumuz Sümer EZGÜ'nün katılımıyla 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı öğrencilerimizi mezun etmenin sevincini yaşadık. Tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Haz

Beslenme dostu okul proje okulu olarak öğretmenlerimiz öğrencilerimize kahvaltı etkinliği düzenlemistir. Il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yavuz KALA, Şube Müdürü Mevlüt SEYHAN ve İl ve Kepez İlçe Milli Eğitim İSG Birimi çalışanları, Yiyecek İçecek Hizmeleri Öğretmenleri Saniye ÜMÜKSÜZ SESLİLER, Yusuf YERLİ, Dudu YERLİ, Hemşiremiz Eylem GÖĞÜŞ'ün 06.06.2023 tarihinde saat 10:00 da öğrencilerimiz için hazırlamış olduğu kahvaltı etkinliği yapılmıştır.

Ock

AHENK Projesi kapsamında  Döşemealtı İlçemizde bulunan Evdir Han'a gezi düzenledik ve Han'ın etrafını temizleyerek sosyal sorumluluğumuzu yerine getirdik.