ANTALYA / KEPEZ - Kepez Özel Eğitim Meslek Lisesi

Engeliniz Engelimizdir Projesi

Bu yıl 3. düzenlenen ve Kepez Belediyesi ile yürütülen "Engeliniz Engelimizdir"projesi kapsamında ilimiz çapında eğitim gören 50 engelli,50 engelsiz öğrenci biraraya getirilerek toplumsal farkındalık yaratmak amaçlanmıştır.Engelsiz öğrencilerin tamamı Anadolu Liseleri,Fen Liseleri ve Özel Lise öğrencilerinden seçilmiştir.Engelli öğrencilerin farklı engel gruplarından(Görme,işitme,zihinsel,ortopedik)olmasına dikkat edilmiştir.Proje grubunda yer alan öğrenci ve öğretmenler beş günlük proje süresince otelde kalıp, ortak aktivitelere katıldılar. Katkılarından dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ´ye teşekür ederiz.

Yayın: 03.12.2014 - Güncelleme: 16.09.2022 08:22 - Görüntülenme: 1748